Kauplemise koolitus. Praktiline Teave.

Kauplemises alates 2007. aastast. Valides paljude koolide ja kauplemisõpetajate hulgast, ärge uskuge reklaami. Nõudke, et näitaksite aasta kauplemistulemusi, ja mitte ekraani telefonist, vaid täielikku konto Ajalugu arvutist. Oluline on näha, milline summa kauplejal kontol on, kui palju tellimusi kogusummast avati ja mitu kasumipunkti kaupleja võttis. Ekraanipildid telefonist, kus teile näidatakse paar tehingut, mille kasum on mitu tuhat, on see võlts algajatele. Isiklikus kirjavahetuses esitan kauplemisajaloo, mille tootlus on 10% kuus kuni 70%. Järkjärguline maksmine. Tavalise õppekursuse hind, mille tootlus on kuni 30% kuus, on 600 eurot. Edasijõudnute kursuse hind, mille tootlus on kuni 70% kuus, on 800 eurot. Koolituse esimene osa, mis annab ülevaate sellest, kuidas valuutavahetusel kauplemisel elavat raha teenida, on 200 eurot. ((Hinda alandatakse jaanuari lõpuni 200 euro võrra) koolitus on individuaalne. Täpsem teave isiklikus kirjavahetuses.
Watsap: +37376028847
Telegramm: @Invest_group_369

Hind: 
800 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Euroopa
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud.

Ei tohiks mingil juhul tasuda tööhõive või laenu saamiseks ettemaksu (või mis tahes vahendustasu ettemakse kujul).

Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 1.5 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
+37376028847
Muu kontakt info: 
oleg.fx369@gmail.com

Sarnased kuulutused

Kuulutused