Husky lapsed

On üks poiss.

Tõupuhas, tugev, terve, tark ja ilus siberi husky beebi. Särav, individuaalne iseloom. Kontakt, sotsialiseerunud, bandiit ja varmint.
Lapsel on suurepärane pärilikkus, head luud, paks aluskarv, väljendunud mask. Värvus on must-valge, silmade värv on veidrusilmne. Kasvab õigetes tingimustes, puhtuses, soojuses ja hoolitsuses. Puhtavereline laps, vene (mitte modifikaatori) haru. Arengut jälgib loomaarst. Vaktsineerimine, ennetavad protseduurid, mikrokiip, Europassi registreerimine olemas.
On võimalus broneerida.
Huskyd armastavad inimesi, sobivad kokku teiste lemmikloomadega ja sobivad lastega peredesse.
Husky ei ole mõeldud elama piiratud tingimustes (korteris), tõug on ainulaadne, nõuab armastust ja mõistmist.
Lastel on ainulaadsed esivanemad, tiitlitega kelgukoerad, reklaamiprojektides osalejad, terava mõistuse, tervise ja pikaealisusega.
Neile, kes vajavad tõelist, iseloomulikku kutsikat, olen valmis üksteise tundmaõppimiseks võtma kaua aega. Edaspidi annan soovitusi ja abi imikute ülalpidamise, kasvatamise, harjumuste ja toitumise küsimustes.
Täpsem info ja fotod saadetakse meilile.

Hind: 
550 €
Osakond: 
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Läti
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 1 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
+37129750530

Sarnased kuulutused

Kuulutused