Taaskasutatud polüetüleenkile ehituseks Ukraina tootjalt EcoVision

Ettevõte EcoVision pakub soodsa hinnaga sekundaarset polüetüleenkilet ehituseks. Meie kilel on kõrge tugevus ja vastupidavus, mis tagab usaldusväärse kaitse niiskuse ja tolmu eest.
Kile laius on pöördes kuni 3 meetrit, paksus 40-200 mikronit. ja pikkus 50-200m.
Kasutatakse ehitusmaterjalide ja -konstruktsioonide katmiseks kohapeal.
Kõik taaskasutatud plastkile on valmistatud taaskasutatud materjalidest, muutes selle keskkonnasõbralikuks ja aidates säästa loodusvarasid.
Tellimusi võetakse vastu ainult hulgi. Soovi korral on saadaval kohandatud suurused ja kilepaksused. Võtke meiega ühendust ja aitame teil valida teie ehitusprojekti jaoks vajaliku kile koguse ja omadused.

Rajatiste asukoht:
Ukraina, Dnipro

Meie veebisait: https://evision.com.ua/
Aleksander: 380677210909
Post: sale5@snab.net.ua

Hind: 
99 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Muu riigid
Ettevõtte nimi: 
Ecovision LLC
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 3 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
+380677210909

Sarnased kuulutused

Kuulutused